Tilbygning til hus bygges

Vælg mellem forskellige tilbygninger i træ

Drømmer du om at få mere plads i dit hus eller i dit sommerhus? Så står vi hos Topp Tømrer & Snedker ApS klar til at hjælpe dig med at bygge lige netop den tilbygning til hus, som du drømmer om. Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses dine særlige ønsker og behov.

Vi bygger tilbygninger i træ for private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Bryrup kører vi blandt andet ud til byggeprojekter for vores kunder i lokalområdet samt i Silkeborg, Ry, Them og i flere andre omkringliggende områder.

Træ er et oplagt materiale til din tilbygning til hus

Uanset om det er en udestue, en terrasse eller en tagetage, som skal udgøre hjemmets ekstra kvadratmeter, så er træ et oplagt materiale at bruge til arbejdet.

Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør din tilbygning til hus til en arkitektonisk nydelse i sig selv. Derudover kan træ holde i rigtig mange år, så længe man blot sørger for at passe godt på det med den rette vedligeholdelse.

Hvad koster en tilbygning?

Der findes som nævnt mange forskellige typer tilbygninger, og vores priser afhænger således blandt andet af, hvilken type tilbygning til hus du drømmer om, og hvor stor den skal være. Derfor kan det være meget forskelligt fra opgave til opgave og fra kunde til kunde, hvor meget en tilbygning koster at bygge.

Du er velkommen til at kontakte os med din opgave og en beskrivelse af dine ønsker og behov, så leverer vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher.

Vi bygger en flot og solid tilbygning til hus til dig i træ, som giver et væld af unikke muligheder for spændende arkitektonisk byggeri, der enten matcher stilen på det oprindelige hus eller skiller sig fuldstændig ud. Det er helt op til dig.

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed

Ring på tlf.: 21 61 62 90

​Kontaktoplysninger

Topp Tømrer & Snedker ApS
Overdrevet 2, 8654 Bryrup
Tlf.: 21 61 62 90
E-mail: to@torbensnedker.dk
CVR: 30583930

Byggeriets Ankenævn​

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Få et godt tilbud​ på dit projekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Topp Tømrer & Snedker ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde