Vedligeholdelse, reparation og udskiftning af vinduer og døre

Trænger vinduerne i huset til at blive udskiftet, eller er det ved at være på tide at få monteret nye døre i boligen? Så er du kommet til det rette sted. Hos Topp Tømrer & Snedker ApS i Bryrup udfører vores tømrer alle former for vedligeholdelse, reparation og udskiftning af vinduer og døre. 

Vores tømrer kører ud til kunder i bl.a. Bryrup, Silkeborg, Them, Ry og andre omkringliggende områder.

Få hjælp til at vælge de rette døre og vinduer

Vi stiller med glæde vores faglige ekspertise til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer eller døre skal tilpasses huset.

Vi vil gerne give dig en holdbar løsning, så dine døre og vinduer kan holde sig pæne i mange år frem. Du får den højeste kvalitet hos os!

Vi har eget værksted

For os er det vigtigt, at det arbejde, vi udfører, bliver udført af højeste kvalitet. Derfor har vi også vores eget værksted, hvor vi udelukkende arbejder med gode materialer, og tømrer der sikrer dig det bedste resultat! 

​​På vores værksted kan vi hjælpe dig med:

  • Renovering af døre
  • Renovering af vinduer
  • Låger og skabe på specialmål
  • Renovering af bordplader

Har du brug for hjælp til noget, der ikke er nævnt ovenfor? Så kontakt os endelig alligevel! Vi kan hjælpe med det meste. 

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes og hvilken type vinduer og glas, du ønsker. Foretager du udskiftning af døre, vinduer eller ruder til mere energirigtige modeller, har du mulighed for at opnå tilskud til dine udgifter. Ønsker du en konkret pris på montering af vinduer, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om opgavens omfang.

​Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 21 61 62 90, skrive til vores e-mail to@torbensnedker.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vores rådgivning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lad os gøre dine boligdrømme til virkelighed

Ring på tlf.: 21 61 62 90

​Kontaktoplysninger

Topp Tømrer & Snedker ApS
Overdrevet 2, 8654 Bryrup
Tlf.: 21 61 62 90
E-mail: to@torbensnedker.dk
CVR: 30583930

Byggeriets Ankenævn​

Nørre Voldgade 106, 1358 København K

info@byggerietsankenaevn.dk

www.byggerietsankenaevn.dk

Få et godt tilbud​ på dit projekt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Topp Tømrer & Snedker ApS - alt i tømrer- og snedkerarbejde